Artiesten Begeleiding

Ba6 Security beschikt over gekwalificeerde, gediplomeerde en uiterst representatieve beveiligers welke hun vak verstaan, VIP begeleiding, Artiestenbegeleiding en Tourmanagement zijn een vorm van dienstverlening welke om vakmanschap gaat, iets wat onze beveiligers tot in de puntjes beheersen.

 

Zakenlieden, artiesten met een nationale en internationale bekendheid hebben nu eenmaal de status van het bekend zijn, door deze status kunnen deze personen gevaren lopen wanneer deze in het openbaar verschijnen, welke al dan niet op vooraankondiging heeft plaats gevonden. Zodra er sprake is van het in het openbaar verschijnen is er vrijwel direct sprake van risico’s, hierbij kunt u aan tal van risico’s denken welke direct of indirect schade kunnen veroorzaken aan deze artiesten of personen.

 

Ba6 Security is hierin uw partner, onze beveiligers houden hierbij  een oogje in het zeil om dreigende situaties of risico’s in een vroegtijdig stadium te herkennen en hierop te reageren.

 

Als VIP, bekendheid of artiest wilt u zich vrij kunnen bewegen en ongestoord kunnen werken wanneer u dit wenst, onze discrete werkwijze zorgt ervoor dat u zich kunt richten op de werkzaamheden en voorbereidingen zoals u dit wenst.

 

Ba6 Security beveiligers kunnen ook optreden als persoonlijk chauffeur; zo heeft u twee dienstverleners verenigd in één persoon. Desgewenst leveren we een representatieve auto met alle nodige (luxe) voorzieningen.