Security Test

Mystery Shopping… een moderne onderzoeksmethode!

Ba6 Security & Services is de specialist in mystery shopping voor beveiliging.

 

– Hoe vriendelijk komen mijn medewerkers over bij de klant?

– Hoe is het gesteld met het probleemoplossend vermogen van mijn medewerkers?

– Zien onze medewerkers er goed uit?

– Is de beveiliging goed?

– Komen er geen ongenodigde gasten binnen?

Op deze en andere vragen krijgt u snel en eenvoudig antwoord met het Security Shopping concept van Ba6 Security & Services. Ba6 Security & Services geeft u vervolgens een advies. Met Security Shopping kunnen wij alle stappen in de beveiliging van uw winkel, onderneming, beurs en evenement. Wij werken met betrouwbare en objectieve onderzoeksmethoden waarmee de kwaliteit van dienstverlening en service in kaart wordt gebracht.

Een heldere kijk op uw organisatie Wij geven u een heldere kijk op uw organisatie. Dat doen we door uw organisatie te bekijken door de ogen van ‘echte’ klanten.

Vooraf stellen wij met u vast waar het onderzoek op wordt gericht. Onze Security Shoppers worden getraind om uw opdracht uit te voeren. Met onze landelijke dekking aan shoppers worden die shoppers geselecteerd die met hun ervaring en interesse het best aansluiten bij uw opdracht. Zij zijn objectief en beoordelen uw organisatie alsof ze een echte klant zijn. Zij zijn in staat zich voor te doen als particulier, als bezoeker, of als een gast van een evenement. Aan de hand van de vooraf vastgestelde criteria en scenario’s onderzoeken zij bijvoorbeeld hoe servicegericht uw organisatie is. Onze projectleiders zorgen ervoor dat uw opdracht zorgvuldig, adequaat en op tijd wordt uitgevoerd.