Verkeersregelaars

Ba6 Security is de ideale partner voor een breed scala aan servicediensten op uw locatie of evenement. Een belangrijke schakel in de organisatie zijn onze gecertificeerde verkeersregelaars. Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van een landelijk geldende certificering, waarmee zij bevoegd zijn om door heel Nederland het openbare verkeer te regelen. De medewerkers van Ba6 Security volgen de cursus die hieraan ten grondslag ligt, via gecertificeerde opleidingscentra.

In verschillende situaties kunnen verkeersregelaars cq. parkeermedewerkers het verkeer begeleiden.

Verkeersregelaars op de openbare weg tijdens bouw- of wegwerkzaamheden
Op (bouw)-locaties of tijdens wegwerkzaamheden is de verkeerssituatie veelal gewijzigd. Onze verkeersregelaars zijn opgeleid en gecertificeerd  om het verkeer op deze locaties en in deze situaties te coördineren, bouwverkeer doorgang te verlenen en een veilige verkeerssituatie te creëren. Medewerkers zijn flexibel inzetbaar, doordat Ba6 Security een landelijke dekking aan medewerkers heeft.

Verkeersbegeleiding tijdens evenementen
Een bezoeker aan een evenement verwacht van begin tot eind een goed verzorgde dag. Vaak komen er bij evenementen verkeersontregelende situaties kijken. De getrainde en gecertificeerde verkeersregelaars van Ba6 Security begeleiden de verkeersstromen gecoördineerd naar de beschikbare parkeerplaatsen, zodat de bezoekers comfortabel arriveren bij het evenement. Bij vertrek helpt de verkeersregelaar de bezoeker snel de weg naar huis te vinden.

Parkeerbegeleiding tijdens evenementen De representatieve parkeermedewerkers van Ba6 Security ontvangen uw bezoekers vriendelijk en gastvrij en begeleiden hen door de parkeervelden. Ook verzorgen zij zo nodig de correcte afhandeling van de kaartcontrole en/of de financiële afhandeling van parkeergelden.